Курсовете в този клас:

Уважаеми родители, учители, колеги, На страниците на нашия сайт ще намерите обучителни игри, които са съобразени с учебното съдържание за съответния клас. Всяка игра съответства на конкретен учебен материал. Вашето дете или ученик може да започне от която игра желае. Препоръчваме да се използват последователно, за да не се пропуска материал. Но ако детето желае, може да се обучава с игрите и в разбъркан вид. Когато преминете една игра, ще получите отметка, ще играта е премината. Не е необходимо да стоите до детето/ученика, за да преминава то напред. Всеки курс разполага със занимателен екран, кратичко указание, и подсказки - ако някой се затрудни. Игрите за забавни, и обучават децата както на задължителния учебен материал, така и на допълнителен материал, който развива тяхното логическо и аналитично мислене, и въображение.

Демо курс 2ри клас.

Ще научиш, че дигиталната математика е забавна! Ще ти се наложи да измисляш интересни решения, за да помогнеш на героите да съберат златни монети и храна. Ще използваш линия и ще научиш някои математически хитрини!

Тук всичко е на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Всяко екранче има и по 3 подсказки. Така че - знем, че ще се СПРАВИШ!

ВИЖ ПОВЕЧЕ
2.1 Числата до 20 - Преговор с предизвикателства

В този курс: Разбери как се решават задачите от Дигиталната математика. всъщност, то си е доооста интересно! Задвижваш герои, които събират лакомства или съкровища!  

ВИЖ ПОВЕЧЕ
2.2 Събиране и изваждане до 100 с преминаване

Събиране и изваждане до 100 с преминаване

ВИЖ ПОВЕЧЕ
2.3 Числата до 100 и мерни единици

Числата до 100 и мерни единици

ВИЖ ПОВЕЧЕ
2.4 Любимата ми геометрия!

Любимата ми геометрия!

ВИЖ ПОВЕЧЕ
2.5 Логически задачи с умножение и деление

Логически задачи с умножение и деление

ВИЖ ПОВЕЧЕ